KIEMELT
Mobil Vactra Oil No.2   208 l/hordó
Mobil Vactra Oil No.2   208 l/hordó
Mobil Vactra Oil No.2 208 l/hordó

Mobil Vactra Oil No.2 208 l/hordó

Nincs raktáron
Külső raktárban! Rendelés esetén a várható érkezés raktárra 5-7 munkanapon belül, amennyiben a megrendelt termék(ek) nincs külső raktárunkban, kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.
 l 
Cikkszám: REX-00175

Leírás :

A MOBIL VACTRA OIL NO 2 Szánkenőolaj vizes hűtőfolyadéktól elválasztható, így csökkentve a keresztszennyeződés potenciális negatív hatásait, ami növeli mind a kenőanyag, mind a hűtőközeg élettartamát és teljesítményét.
A Mobil Vactra olajszámozott sorozat csúcsminőségű csúszásgátló kenőanyagok, amelyek kifejezetten a pontosság, a vizes hűtőközeg elválaszthatósága és a precíziós szerszámgépek felszerelésének védelmére vonatkoznak.
A Mobil Vactra Oil számozott sorozat gondosan megfogalmazva kiváló minőségű alapkészletekből és a fejlett adalékrendszerrel kiegyensúlyozott teljesítményből áll, amely ellenőrzött súrlódási tulajdonságokat, kompatibilitást biztosít a vizes fémmegmunkáló folyadékokkal és az alkatrészek és berendezések korrózióvédelmével. Az egyedülálló adalékcsomag rendkívüli súrlódási tulajdonságokat biztosít sokféle anyagból, köztük acélból és acélból polimerrel, csökkentve a csúszásgátló és a fecsegést. Ez lehetővé teszi a sima és egyenletes mozgást a tervezési menetsebességek mellett, ami növeli a gép termelékenységét és pontosságát, ami elősegíti az élettartam meghosszabbítását és javítja a felületkezelést.
A Mobil Vactra olaj számozott sorozat úgy lett optimalizálva, hogy különválasztékot biztosítson számos vizes hűtőfolyadéktól, miközben minimalizálja a magas pH-értékű hűtőfolyadékok káros felületeken történő maró hatását.

Felhasználás:
A Mobil Vactra Oil Numbered Series termékeket ajánlott a szerszámgép csúszásgátló rendszerek kenésére. Alkalmazása öntöttvas, acél és nemfémes anyagú anyagok kombinációjához készült.
A Mobil Vactra Oil számozott sorozat kézzel, kényszergörgős kenőanyaggal vagy keringtető rendszerben történő áradáskor alkalmazható.
Alkalmazások:
A Mobil Vactra Oil No. termékcsalád olyan alkalmazásokhoz alkalmazható, amelyek az Fives Cincinnati P53, P47 és P50 specifikációkat igénylik.
A Mobil Vactra Oil No. 1 és No. 2 ajánlott vízszintes csúszóutakra a kis és közepes méretű szerszámgépeken. Alkalmasak továbbá keringtető alkalmazásra nagy gépekben és mérsékelten működő hidraulikus folyadékként.
A Mobil Vactra Oil No. 3 és No. 4 rendszerint olyan nagyméretű gépek esetében ajánlott, ahol a nyomás nagy, és jó pontosság szükséges. Javasoltak függőleges és ferde csúszdákhoz is, ahol a leeresztés problémát jelenthet, és mérsékelt szerviz szerszámgép-fogaskerék-mechanizmusok esetén.
A Mobil Vactra olajszámozott sorozat gömbcsavarok, lineáris vezetékek, fejpántok, fordítócsavarok kenésére használható.
A Mobil Vactra Oil Numbered Series olyan alkalmazásokhoz ajánlott, ahol a vizes hűtőközegek olajszennyeződése csökkenti a hűtőközeg-adag élettartamát.
Tulajdonságok:
A Mobil Vactra Olajszámozott Sorozatot kifejlesztették, és kifejezetten arra tervezték, hogy a csúszdák szigorú követelményeinek kielégítése érdekében extra védelmet biztosítson a gép védelmére. Az olajok kitűnő kenési és teherbíró teljesítménye jelentősen hozzájárul a minőségi alkatrészek gyártásának javításához.
A Mobil Vactra olajszámozott sorozat számos víztől és vizes hűtőfolyadéktól elválasztható, így csökkentve a keresztszennyeződés potenciális negatív hatásait, ami elősegíti mind a kenőanyag, mind a hűtőközeg élettartamát és teljesítményét.
Ellenőrzött súrlódási jellemzők Segít megszüntetni a botot; lehetővé teszi a folyamatosan pontos megmunkálást
Több anyagi képességek Alkalmas széleskörű anyag összehúzásokhoz, amelyek lehetővé teszik a termék konszolidációját
Víz és vizes hűtőfolyadék elválaszthatósága Segíti a vizes hűtőfolyadékok élettartamát és teljesítményét
Tapadóképesség: Megakadályozza a kenőanyag eltávolítását a kritikus felületekről
Hosszú távú korrózióvédelem. Segíti a csúszófelületek víz és vizes hűtőfolyadékok jelenlétében való romlását.
Megosztás   
f t
KIEMELT
Mobil Vactra Oil No.2   208 l/hordó
Mobil Vactra Oil No.2   208 l/hordó
Mobil Vactra Oil No.2 208 l/hordó